torstai 18. kesäkuuta 2015

EI pallo- ja varustekeräystä Malawiin tänä vuonna

Moikka kaikki,


Erinäisistä syistä johtuen pallokeräystä Malawiin ei järjestetä tänä vuonna Helsinki Cupissa, joten toivon tämän viestin tavoittavan kaikki teidät mahdolliset lahjoittajat.

Keräyksen tulevaisuus on toistaiseksi täysin kysymysmerkki, koska voi olla, että muutan ulkomailla opiskelujen ja työn perässä, mutta se selviää aikanaan. Myös keräyksen kohdealue saattaa muuttua.

Jos keräys jatkuu niin avaan uuden sille uuden Facebook-sivuston tai vastaavan tämän blogin lisäksi, joten seuratkaahan blogia vaikka parin kuukauden välein ja keräyksen vanhan Facebook-tilin vasemman laidan vierailijoiden kommenttipalstaa (HUOM! Ei välttämättä näy mobiiliversiossa)

--- Niille, jotka eivät ole lukeneet aiempia tämän vuoden kirjoituksia ---

En pysty lisäämään tekstiä, kuvia, lukemaan viestejä enkä mitään muutakaan nykyiseen Facebook-tiliin, koska tili on ollut suljettuna Facebookin toimesta (epäilyttävä kirjautuminen syynä) vain koska kirjauduin sille viime joulukuussa uudelta kännykältäni ollessani kaverini luona Kanarialla - eikä tili ole avautunut lukuisista Facebookille lähetetyistä kyselyistä huolimatta :(

Nauttikaahan Helsinki Cupin peleistä ja tunnelmasta sekä toivottavasti säät suosivat!!!

Mahtavaa kesää palloillen!


Petri

ps. Jos jotain kysymyksiä, ehdotuksia, yms niin meiliä voi laittaa tänne: keraysmalawiin@gmail.com
Pyrin lukemaan meilit vähintään kerran viikossa.

pps. Viimevuotisen Malawin reissun videoita ja kuvia lisäilen jossain vaiheessa blogiin ja mahdolliseen uuteen facebook-tiliin, mutta sitä ennen voitte kurkata, millaisia videoita tehtiin kuvaajani Mikon kanssa MLL:lle ja Väestöliitolle Malawissa:

https://www.youtube.com/watch?v=IoBVk-BKMTI

https://www.youtube.com/watch?v=5ynGVBRVgk0

https://www.youtube.com/watch?v=WJq9iQu1EDI

Ei kommentteja: